Om Provilan Nordic

Provilan Nordic er den Scandinavisk afdeling af Probiotic Group med base i Denmark.

Produkterne er inspireret af videnskaben om, hvordan tarmbakterier fungerer, og vigtigheden af ​​at holde en afbalanceret bakterieflora. Provilan blev grundlagt i 2014 og er blevet støttet af den luxembourgske regering som innovativ udvikling i House of Biohealth. I samarbejde med det luxembourgske institut for videnskab og teknologi og det luxembourgske center for biomedicin, er forskellige produkt serier, af videnskabeligt beviste produkter blevet lanceret. Vi tilbyder sunde og mikrobielt baserede rengørings-, hygiejne- og plejeprodukter ved hjælp af mikroorganismer for at øge effektiviteten af ​​produkterne.
Hoved essensen i produkterne, og den klare konkurrence fordel ved vores kæledyrspleje- og hygiejneprodukter er centreret omkring konceptet 'BIOLOGISK KONKURRENCE VS DESINFEKTION'.

I modsætning til den konventionelle desinfektions teknik udnytter Provilan-produkterne metoden mikroorganismernes "biologiske konkurrenceprincip". De koloniserer de overflader de påføres på, med gode bakterier, og neutraliserer spredningen af ​​uønskede bakterier. Forskellige arter (bakterier og/eller svampe), der forsøger at dominere det samme område, vil være i undertal og vil dermed blive udkonkurreret. Konkurrence om adgang til næringsstoffer vil favorisere de stærkeste og mindst næringskrævende bakterier. De stærkeste bakterier bliver overtallige og vil dominerende i forhold til de andre, som dermed udryddes.

Provilan er på nuværende tidspunkt i 15 lande, med mere end 1500 B2B kunder. De mange positive resultater gennem årene har gjort at tusindvis af kunder i Europa nu vælger produkter fra Provilan til rengøring og deres kæledyr. De har forstået den direkte, og også langvarige fordel, ved produkter med probiotika, uden kemi eller andre skadelige ingredienser.